Basketbal Vlaanderen presenteert een nieuwe voorzitter.© © Geert De Rycke

Jan Gesquiére is de nieuwe voorzitter van Basketbal Vlaanderen

Jan Gesquière (61) werd verkozen tot nieuwe voorzitter van Basketbal Vlaanderen. Hij neemt de fakkel over van Kris Fels.

Patrick Ceulemans

Het Bestuursorgaan van Basketbal Vlaanderen werd uitgebreid en belast met de taak om een Voorzitter te verkiezen. Jan Gesquière zal die rol opnemen tot 31/12/2025 terwijl Kris Fels de rol van ondervoorzitter op zich neemt. Hierna wisselen beiden van rol. “Ik ben zeer tevreden en vereerd om dit mandaat te mogen ontvangen van de collega’s, om verbindend te kunnen werken voor al onze stakeholders en dit op alle niveaus binnen de organisatie van onze mooie federatie. Samen met onze werkende leden, de collega bestuurders, het management en alle professionele en vrijwillige medewerkers moeten we de juiste strategie schrijven en deze dan ook implementeren in de komende jaren,” zei de kersverse voorzitter Jan Gesquière.

Het bestuursorgaan bestaat uit 8 personen: Jan Gesquière (voorzitter), Kris Fels (ondervoorzitter), Alfred Van Den Eynde, Ann Van Doren, Cor Van Echelpoel, Jan Van Lantschoot, Veerle Waegemans en Adri Welvaarts, bestuurders. Koen Umans en Kurt Verspecht wonen de vergadering van het Bestuursorgaan bij vanuit hun managementfunctie.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Lees meer