© © VRT

Tiktokker Aaron De Groeve maakt intrede in ‘Thuis’

Vanaf april verwelkomt ‘Thuis’ een nieuw gezicht. Aaron De Groeve (25), bekend van onder meer Tiktok, maakt er zijn opwachting als Gaby, een ambitieuze en sympathieke student geneeskunde.

(eadp)

Meer kan hij voorlopig nog niet kwijt. “Wie hij is en wat hij in Thuis komt doen, daarvoor moet je kijken vanaf april”, klinkt het. “Maar het is erg fijn om als jonge acteur samen te werken met zo veel grote namen. Ik leer enorm veel bij. Bovendien word ik uitgedaagd om een volledig nieuwe rol te spelen. Dat is heel erg spannend.”

(Lees verder onder de foto)

© © VRT

De Groeve heeft al enkele acteerervaringen achter de rug. Hij was te zien naast Gloria Monserez in Liefdestips aan mezelf en hij speelt een rol in Onderhuids, een reeks die vanaf mei te zien is. Vorig jaar deed hij ook mee aan First dates. Maar jongeren zullen hem vooral kennen van zijn filmpjes op Tiktok, waar hij zo’n 169.700 volgers heeft.

@aarondegroeve Whatupp maaties, THE WORD IS OUT! Vanaf begin april neem ik de nieuwe rol van Gaby (Gabriël) op mij in Thuis. Dus hou je TV zeker in de gaten 🫶🏽 #thuis #aarondegroeve ♬ original sound - Kristin Chirico
Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer