Geraldine Kemper werd met een bierblikje bekogeld.© BELGAIMAGE

‘Big Brother’-presentatrice Geraldine Kemper uitgescholden en met bierblikje bekogeld: “Ik was echt bang”

‘Big Brother’-presentatrice Geraldine Kemper voelde zich dinsdag bang omdat ze op straat werd geïntimideerd door een man. Dat schrijft de 33-jarige presentatrice woensdag in haar Instagram Stories. Kemper deelt twee voorvallen van straatintimidatie die haar dinsdag overkwamen.

Nienke WensveenBron: Telegraaf

“Gisteren fietste ik op straat”, begint de presentatrice, die in Amsterdam woont, haar bericht. “En maakte ik oogcontact met een jongeman. Voor hem reden om mij uit te schelden en met een bierblikje te bekogelen.” Een andere man nam het voor haar op, vervolgt Kemper.

Ook ’s avonds op terugweg van een meeting werd ze lastiggevallen. “En in een straat waar verder niemand liep, kwam een man naar me toe gelopen. Ik voelde het al. Soms voel je het. De man komt veel te dicht bij me lopen. Blijft hangen en zegt op een vieze toon: ‘Goedenavond he’ (En nee. Dit was niet een gezellige goedenavond)”, schrijft Kemper. “Ik was echt bang. Gelukkig liep hij door.” Dit was “een gewone dinsdag”, schrijft de presentatrice. “En nee niet alle dagen zijn zo. Maar het blijft toch bizar dat ik soms zo bang ben in mijn eigen stad.”

LEES OOK. Huishoudhulp Shana (25) kreeg ongepaste opmerking over haar borsten tijdens het poetsen, en ze is niet alleen

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer