Aangeboden door HBVL Shop

Elektrische fietsen Veloci: wat verklaart het succesverhaal?

De verkoop van elektrische fietsen blijft stijgen. Een zondags fietstochtje in de natuur, even snel naar de winkel of een weekendje weg. Met de elektrische fiets verplaats je je moeiteloos, terwijl je toch lekker ontspannen in beweging bent. Ook naar je werk rijden is op de fiets vaak prettiger dan met het openbaar vervoer, en files zijn op twee wielen verleden tijd!

 

Fantastisch lezersvoordeel 

Niets dan voordelen dus, maar hoe kies je in het enorme aanbod de elektrische fiets die perfect bij je past? Wij hebben de selectie eenvoudiger gemaakt. Voor het tiende jaar op rij bieden we op hbvlshop.be een Veloci elektrische fiets aan met een fantastisch lezersvoordeel van maar liefst € 1000. Prijs-kwaliteit steekt onze bestverkochte elektrische fiets Veloci Vivid er met kop en schouders bovenuit. Maar waarom kunnen we nu deze enorme korting aanbieden?

 

Geen tussenschakels 

We bestellen grote aantallen rechtstreeks bij de Belgische fabrikant Bizbike, waardoor deze ons de scherpste prijs kan bieden. Bovendien komen er zo geen dure tussenschakels als groothandels en fietsenwinkels aan te pas. Dit prijsvoordeel kunnen we doorrekenen aan onze lezers.

LEES OOK. 4 voordelen van een fietsvakantie langs de Donau 

Beperkt marketingbudget 

Een goede fiets verkoopt zichzelf! Ook voor de marketing voorzien we geen grote budgetten. We gebruiken onze eigen kanalen om over de voordelen van de Veloci fietsen te vertellen, omdat we er zelf zo’n fan van zijn. Met wel 80.000 verkochte exemplaren blijkt de fiets ook bij jullie in de smaak te vallen.

LEES OOK. Proef de lente met deze heerlijke ingrediënten 

Prijs-kwaliteit 

Met zijn compacte middenmotor, lichte gewicht, sterke batterij in het frame, 7 versnellingen, groot bereik van 120 km, banden met anti-leklaag, aangenaam zadel en digitaal display met USB-aansluiting voldoet deze comfortabele en veilige Veloci fiets aan behoorlijk veel eisen. Tel daarbij een snelle en gratis levering, onderhoudsservice aan huis, fietsbijstand en een lezerskorting van € 1000 op de adviesprijs van € 2999, en je begrijpt waarom de elektrische Veloci fiets tot nu toe zoveel gekocht werd. Kortom: de Veloci fiets is een Belgisch kwaliteitsproduct, met duurzame materialen en de nieuwste technologische snufjes.

 

Ontdek hier alle elektrische Veloci fietsen op hbvlshop.be

Gerelateerd

Nieuwe Video's

Nog meer nieuws