Indrukwekkende muurschildering van Matthias Schoenaerts plots bedekt door grijze laag isolatie

Antwerpen -

Een opvallend beeld aan de AVA aan de Brederodestraat want de muurschildering van de hand van Matthias Schoenaerts is niet meer. De muurschildering die Zenith, Schoenaerts’ artiestennaam, en Steve Locatelli – Does – aanbrachten in 2020 is nu bedekt door een grijze laag isolatie.

debn

Het regent heel wat wenende emoji’s op de Instagrampost die Street Art Antwerp dinsdag wereldkundig maakte. “Over een onaangename verrassing gesproken”, opent het account het beeld dat de rural van Zenith en Does verdwenen is onder een grijze laag isolatie.

Zenith en Does brachten de schildering aan op de muur aan de Brederodestraat begin 2020. Het kunstwerk werd in april van dat jaar door de website Street Art Cities nog verkozen tot ‘mooiste streetart van de wereld’. De isolatielaag zou aangebracht zijn door stormschade. Of er opnieuw een werk van de handen van beide heren komt op de muur, is nog niet duidelijk.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer