© Thijs Thijs

Rotary Riemst Zuid-Limburg brengt champagne en muziek samen voor het goede doel

Riemst -

Op zondag 19 maart organiseerde Rotary Riemst Zuid-Limburg een Champagneconcert in 't Paenhuys in Riemst. Met de opbrengst zal Rotary een elektrische duofiets voor rolstoelgebruikers aankopen voor WZC Eyckendael.

Thijs Thijs

Het Champagneconcert werd opgeluisterd door de Koninklijke Harmonie Sint-Martinus van Riemst, onder leiding van Conrad Onclin en Floris and the Flames, vier jonge Belgische artiesten die een passie voor muziek delen... en hun rosse haarkleur. Met hun muziek overschrijden Floris and the Flames de grenzen tussen klassiek, poprock en folk. De bijzondere combinatie van viool, piano, basgitaar, drums en elektronica zorgt voor een unieke sound. Dit concert was ook voor Floris and the Flames een unieke ervaring omdat zij voor de eerste keer samen speelden met een harmonie.

De opbrengst van het concert zal aangewend worden om lokale goede doelen te steunen. Met de opbrengst van eerdere evenementen zal Rotary Riemst Zuid-Limburg binnenkort een elektrische duofiets voor rolstoelgebruikers kunnen schenken aan de bewoners van woonzorgcentrum Eyckendael.

https://www.facebook.com/watch?v=1270915450449329

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Lees meer