© politie LaMa

Politie LaMa zorgt voor unieke setting voor communie- en lentefeestfoto’s

Lanaken/Maasmechelen -

Voor het tweede jaar op rij houdt de politie LaMa een fotoshoot voor de kinderen die hun communie- of lentefeest vieren. Zij kunnen zich op woensdag 29 maart in speciale politie-outfit laten fotograferen in de Waterburcht van Pietersheim in Lanaken.

Wie een unieke foto wil voor zijn of haar communie- of lentefeest, kan hiervoor terecht bij de politie van de zone Lanaken-Maasmechelen. Op woensdag 29 maart kan je in de Waterburcht van Pietersheim Lanaken terecht voor de speciale fotosessie waarbij de kinderen zich kunnen laten fotograferen in politieoutfit en bij een politievoertuig naar keuze.

“Na het geslaagde initiatief in Maasmechelen vorig jaar, gaan we dit jaar naar Lanaken”, zegt Amber Mach, woordvoerder van de politiezone. “We trekken ernaartoe met een terreinwagen, een motor en een voertuig met geblokt Battenburgpatroon. Verder nemen we een kogelwerend vest mee, kepies, een matrak, helm, schild... kortom de nodige attributen om een unieke foto te maken in het uitzonderlijke decor van de Waterburcht.”

Via de Facebookpagina van de Politie LaMa kan je een tijdslot reserveren. Let wel: de politie zelf maakt geen foto’s, voor een fotograaf moet je zelf zorgen.

Amber Mach: “Mochten de weersomstandigheden het niet toelaten, dan wordt het fotomoment naar een latere datum verplaatst.” (eva)

 

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Lees meer