© VTM

Eerste lied van ‘Liefde voor Muziek’ is een duet: Metejoor en Jaap Reesema coveren ‘10.000 Luchtballonnen’

Op dinsdag 4 april gaat het nieuwe seizoen van ‘Liefde voor Muziek’ van start. Samen met die aankondiging lost VTM ook een eerste single uit de negende reeks. En dat is een duet: Metejoor en Jaap Reesema nemen samen ‘10.000 Luchtballonnen’ van K3 onder handen.

Het is niet de eerste keer dat artiesten de handen in elkaar slaan in Liefde voor Muziek. In 2017 coverden Bart Peeters en Josje Huisman – ooit zelf een K3-lid – samen Broodje Bakpao van Gers Pardoel. Ook Reesema dook al op in duetten, toen Regi deelnam, en scoorde zo een monsterhit met Kom wat Dichterbij. Deze keer gieten hij en Metejoor 10.000 Luchtballonnen in een pianoballade.

(lees verder onder de video)

De cover werd dinsdagochtend voorgesteld in de ochtendshow van Qmusic. “Ik hou van duetten, dus ik dacht: we doen er meteen eentje in Liefde voor Muziek”, vertelde Metejoor. “Ik kijk ook op naar Jaap. Het was genieten om samen te zingen.” Voor Reesema is het lied vooral een flashback naar de opnames. “Als we nog maar naar elkaar keken, kregen we de slappe lach. Het was bijzonder om samen muziek te maken in Spanje.”

Naast Metejoor en Jaap Reesema zijn ook Daan, K3, Portland, Stef Bos en Günther Neefs binnenkort te zien in Liefde voor Muziek. Vanaf 4 april is het succesprogramma weer elke dinsdag te zien bij VTM, om 20.35 uur.(dvg)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer