© Belga

Zuhal Demir maakt duidelijk statement naar cd&v via boek van… oud-CVP-premier Wilfried Martens

In de kantoren van de Vlaamse regering aan het Martelarenplein in Brussel zitten de politieke tenoren momenteel andermaal samen om (tegen beter weten in?) toch nog een stikstofakkoord te bereiken. Dat de gesprekken niet in opperbeste sfeer zullen verlopen, is allicht een huizenhoog understatement. Vooral N-VA en cd&v lijken niet bereid nog veel te willen inbinden.

joro

Tijdens het parlementair stikstofdebat eerder deze week liet minister van Omgeving Zuhal Demir al haar ongenoegen over haar coalitiepartner blijken via haar lichaamstaal. Deze voormiddag, bij aankomst aan het Martelarenplein maakte ze op een andere manier een statement. Geklemd onder de arm, maar goed zichtbaar voor de pers die haar opwachtte, klemde ze een boek met de welluidende titel ‘Een gegeven woord’, nota bene van oud-CVP-coryfee Wilfried Martens. Alsof ze wil zeggen: “Beste cd&v, wees trouw aan je oude waarden!”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer