© DBA

Niels Destadsbader neemt elke dag een bad: “Soms zit ik er 4 uur in ”

Niels Destadsbader (34) heeft zijn naam niet gestolen. Hij neemt graag een bad. Soms blijft hij er vier uur in liggen.

POM

De coach in het zaterdagavondprogramma The greatest dancer vertelt deze week aan Primo dat hij echt wel zot is van dansen. Zo erg dat het al is gebeurd dat op een trouwfeest de bruid hem vriendelijk kwam vragen terug naar zijn plaats te gaan, zodat ze het hoofdgerecht konden opdienen. Voor Niels Destadsbader vertelt dansen veel over het leven zelf. Daarom vindt hij The greatest dancer veel meer een human interest-programma dan een dansprogramma.

Destadsbader vertelt nog hoe hij zich ontspant. Onder meer door met zijn hond te gaan wandelen. Samen met zijn vader, die ook een hond heeft. “Maar ik kan ook lang in bad liggen. Het liefst belachelijk lang” zegt Niels.

  Soms ligt Niels Destadsbader zelfs vier uur in het bad. Maar dat zijn geen verloren uren. Hij schrijft namelijk de meeste van zijn liedjes in bad. “En als het water koud wordt, mag ik pas warm water toevoegen wanneer ik het refrein goed heb.” Dus in bad zit Niels altijd alleen, terwijl hij anders een zeer sociaal wezen is. “Negentig minuten alleen naar de voetbal kijken, dat kan ik niet. Ik zal altijd een maat bellen om mee te kijken.”

  Aangeboden door onze partners

  Hoofdpunten

  Aangeboden door onze partners

  Beste van Plus

  Lees meer