Na de goal, nu de assist: Thorgan Hazard levert beslissende pass af in tweede wedstrijd voor PSV

PSV heeft zich woensdagavond verzekerd van een plaats in de kwartfinales van de Nederlandse beker door FC Emmen met 3-1 te verslaan. Thorgan Hazard leverde een assist af, nadat hij in zijn eerste wedstrijd voor PSV al een doelpunt wist te maken.

Vincent Van GenechtenBron: BELGA

Jarrad Brantwhaite zette PSV al vroeg op rozen met twee doelpunten in het eerste kwartier (7. en 14.). Mark Diemers maakte de aansluitingstreffer kort na de pauze (48.).

Op het uur ging Johan Bakayoko naar de kant, terwijl Thorgan Hazard het laatste halfuur zijn opwachting maakte. De Rode Duivel liet zich snel gelden en gaf een assist aan Luuk de Jong, die PSV weer op twee doelpunten verschil zette (76.).

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

De door Dortmund uitgeleende Hazard scoorde zondag ook al bij zijn debuut voor de Eindhovenaren tegen Feyenoord en maakt dus een geslaagd debuut in het Nederlands voetbal.

Voor Emmen speelde Mohamed Bouchouari de hele wedstrijd, terwijl Michael Heylen op de bank bleef. PSV voegt zich bij Heerenveen en Utrecht in de kwartfinales van de beker

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Lees meer