© Dick Demey

Goudhaantje Bilal El Khannouss verlengt contract bij KRC Genk tot 2027

Het gaat snel voor Bilal El Khannouss. De jonge Marokkaan ontbolsterde dit seizoen onder de vleugels van Wouter Vrancken en wordt nu beloond met een verlengd verblijf in de Cegeka Arena. “Op dit moment in zijn carrière kan Bilal nergens beter zitten dan bij ons”, klinkt het bij Head of Football Dimitri de Condé.

Brett Luijs

“Het verleden bewijst dat wij hier in Genk wel weg weten met jonge talenten”, zegt Dimitri de Condé over de contractverlenging van het Genkse goudhaantje. “Bilal wordt hier goed omringd en hij krijgt alle kansen om zijn uitzonderlijk talent op het juiste tempo verder te ontwikkelen zonder stappen over te slaan. Het doet mij plezier dat Bilal zelf ook in het traject gelooft dat we met hem de komende jaren willen bewandelen.”

Ook Bilal El Khannouss zelf reageerde via de clubwebsite kort op zijn nieuwe verbintenis die hem tot medio 2027 aan blauw-wit bindt. “Dit nieuw contract bevestigt wat ik al lang aanvoel. De club heeft enorm veel vertrouwen in mij en dat is wat ik momenteel nodig heb. Ik heb andere jonge jongens vaak stappen zien overslaan in hun carrière. Dat wil ik absoluut vermijden. Met dit nieuw contract op zak, kan ik mij 100% focussen op het voetbal met KRC Genk. Ik wil hier samen met het team prijzen pakken en ik hoop ooit door de grote poort te kunnen vertrekken.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners