Ben Affleck levert opnieuw meme op met miserabele uitdrukking op de Grammy’s: “Hij ziet eruit alsof hij liever bij Dunkin’ zou zitten”

Ben Affleck heeft afgelopen zondag nog maar eens bewezen dat er niemand beter het gezicht is van een meme dan hij. Zijn gezichtsuitdrukking tijdens het grootste muziek event van het jaar gaat namelijk viraal. “Hij ziet eruit alsof hij liever bij Dunkin’ zou zitten”

De 50-jarige acteur vergezelde zijn vrouw Jennifer Lopez (53) die de prijs voor ‘Beste pop vocal album’ mocht uitreiken op de Grammy Awards. Maar gedurende de hele avond leek Affleck helemaal ongeïnteresseerd te zijn in wat er zich rondom hem afspeelde. En dat leverde tal van hilarische memes op. Zo zag hij er allesbehalve blij uit om op de Grammy’s te mogen zijn toen wereldster Stevie Wonder High ground zong.

“Ben Affleck ziet eruit alsof hij liever bij Dunkin’ zou zitten”, klinkt het op Twitter verwijzend naar Afflecks beroemde passie voor donutketen Dunkin Donuts. “Hij ziet eruit alsof hij liever bij de tandarts had gezeten” of “Ben Affleck, knipper als alles goed gaat met je”, wordt er ook gegrapt.

(Lees verder onder de tweet)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Het is niet de eerste keer dat Affleck plots een meme wordt op sociale media. In 2016 verspreidde ‘Sad Affleck’ zich als een lopend vuurtje. Tijdens een interview ter promotie van Batman vSuperman werd gevraagd naar de matige recensies van de film. Terwijl Henry Cavill antwoordde, bleef Afflecht stilzitten met een somber gezicht. Dat gezicht werd een meme.

Een andere bekende meme is dat van de acteur die verschillende iced coffees vastheeft van Dunkin’ Donuts. Maar de ultieme meme is waarschijnlijk die van Affleck die wanhopig lijkt te zijn wanneer hij een sigaret rookt.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer