© MARC HERREMANS - MEDIAHUIS

Vijf personen opgepakt na poging doodslag in Charleroi

Vijf personen die illegaal in ons land verblijven, zijn in de nacht van zaterdag op zondag opgepakt na een poging tot doodslag op een man voor een café in de rue du Commerce in Charleroi. Dat heeft het plaatselijke parket zondagvoormiddag gemeld. Het slachtoffer verkeert in levensgevaar.

gjsBron: BELGA

De politiezone van Charleroi kreeg rond middernacht een oproep voor een incident aan een café in de rue du Commerce. De vijf opgepakte personen hadden eerder van een buitenwipper geen toegang gekregen tot het café en begaven zich iets later opnieuw ter plaatse om zich te wreken, gewapend met drie ijzeren staven en een houten stok. Ze zouden zich volgens het parket echter van doelwit hebben vergist en een man hebben aangevallen die nog maar net was gearriveerd, samen met een vriend. Het was die vriend die de politie kon verwittigen. 

De toestand van het slachtoffer, dat een schedelbreuk en een hersenbloeding opliep, is zorgwekkend. De man werd in levensgevaar opgenomen op de afdeling intensieve zorg. De verdachten worden verhoord.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer