© LAPRESSE

Jordan Lukaku zit zonder club na ontbinding van contract bij Spaanse tweedeklasser

Voormalig Rode Duivel Jordan Lukaku heeft na een half seizoen afscheid genomen van de Spaanse tweedeklasser SD Ponferradina. Het contract van de 28-jarige linksachter, tot nog liep tot eind juni 2024, werd ontbonden. Lukaku kwam in de eerste seizoenshelft slechts acht keer in actie voor de nummer 19 in de Spaanse tweede klasse. Sinds begin november haalde hij geen enkele keer meer de wedstrijdselectie.

Bron: BELGA

De jongere broer van Romelu Lukaku kwam afgelopen zomer transfervrij over van Lazio Roma. Daar werd zijn aflopende contract niet verlengd. De Romeinen hadden Lukaku in de zomer van 2016, na afloop van het EK in Frankrijk, overgenomen van KV Oostende. Na een degelijke start verdween de verdediger steeds meer naar de achtergrond in de Italiaanse hoofdstad. In het seizoen 2020-2021 werd hij uitgeleend aan Antwerp, vorig seizoen was hij in de terugronde bij Vicenza in de Italiaanse Serie B aan de slag.

Zijn laatste van acht caps bij de Rode Duivels dateert van november 2017, toen hij inviel in de 1-0 oefenzege tegen Japan.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Lees meer