© Anke Reynders

© Anke Reynders

© Anke Reynders

thumbnail:
thumbnail:
thumbnail:

Mia (91) heeft eindelijk een viergeslacht

Heusden-Zolder -

Moeder van zes kinderen, grootmoeder van tien kleinkinderen, overgrootmoeder van dertien achterkleinkinderen en betovergrootmoeder van één achterachterkleinkind. Mia Das heeft een grote familie, toch had ze maar één kans op een een viergeslacht. Die wens werd vorig jaar eindelijk vervuld, op 31 mei 2022.

Anke Reynders

Mia's kinderen hebben voor heel wat kleinkinderen gezorgd. Die tien kleinkinderen hebben ook niet stilgezeten. Er zijn dan ook al heel wat achterkleinkinderen (dertien) en ze heeft zelfs al één achterachterkleinkind.

Hoewel de familie zo groot is, had Mia maar één kans op een viergeslacht. Mia heeft zelf twee dochters, maar alleen haar oudste kreeg een meisje in 1992. Anke Reynders werd geboren, dus alle druk lag bij haar om voor een dochter te zorgen. In 2018 was de spanning te snijden, maar toen kreeg Anke een zoon. De wens van Mia was dus niet vervuld. Vier jaar nadien was het moment eindelijk daar. Ze had er maar 91 jaar op moeten wachten. Drie dagen na haar 91ste verjaardag werd haar achterkleinkind Ellis (Vanderaerden) geboren. Het viergeslacht waar ze zo lang op gewacht had, was eindelijk werkelijkheid geworden op 31 mei 2022.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Lees meer