Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Kim Kardashian houdt het niet droog tijdens interview over Kanye en kinderen: “Het is moeilijk. Het is erg moeilijk”

Scheiden van en kinderen opvoeden met Kanye West is geen pretje. Dat vertelde Kim Kardashian maandag in de podcast ‘Angie Martinez IRL’, waar de realityster in tranen uitbarstte.

jvhBron: USA Today

“Ik heb hem zeker beschermd, en dat zal ik altijd blijven doen. Voor mijn kinderen”, zei Kardashian over haar beslissing om haar kinderen af te schermen van de vaak dubieuze uitlatingen van hun vader op sociale media. Kardashian en West hebben samen drie kinderen: North (9), Saint (7), Chicago (4), en Psalm (3). “In mijn huis weten de kinderen niets van wat er zich afspeelt in de buitenwereld. Dat lukt, maar ik moet me sterk houden. Ik zal hen blijven beschermen zolang ik kan.”

“Als we naar school rijden en ze willen naar de muziek van hun papa luisteren, dan moet ik een glimlach opzetten en zijn muziek keihard opzetten en meezingen met mijn kinderen en doen alsof er niets aan de hand is, het maakt niet uit waar we op dat moment door gaan. Maar als ik ze heb afgezet, kan ik dan eens goed huilen”, aldus Kardashian, die op dat moment moet vechten tegen de tranen. “Het is moeilijk. Kinderen opvoeden samen met je ex-man is erg moeilijk”, zegt Kardashian. “Maar ik had een geweldige vader, en dat is alles wat ik wil voor mijn kinderen.”

Kardashian en West gingen in februari 2021 uit elkaar, en bereikten in november een akkoord over hun scheiding. West zou maandelijks 200.000 dollar betalen aan Kardashian aan alimentatie. De twee zullen het hoederecht delen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer