Ferrari 812 Competizione van Carlos Sainz © Instagram

F1-piloot krijgt een leuk kerstcadeau: Ferrari van meer dan 600 000 euro!

Als F1-piloot van Ferrari rij je uiteraard ook in je vrije tijd met een Ferrari. In de aanloop naar feestdagen kreeg Ferrari F1-piloot Carlos Sainz alvast een heel leuk kerstcadeau van zijn werkgever.

Na lang wachten kreeg Sainz deze week immers zijn Ferrari 812 Competizione geleverd, een exclusieve en op maat gemaakte Ferrari waarvan ‘slechts’ 999 exemplaren gebouwd worden. Prijskaartje van een Ferrari 812 Competizione: meer dan 600 000 euro!

Carlos Sainz nam zijn exclusieve en op zijn maat gemaakte Ferrari 812 Competizione deze week in Maranello, de thuisbasis van Ferrari, in ontvangst. Daarbij heel wat aandacht voor accenten zoals een donkergrijze matte kleur en bijhorende grijze wielen. Op het interieur ook een inscriptie met ‘smooth operator’, de bijnaam die Carlos Sainz heeft.

Wij zijn er alvast van overtuigd dat Sainz met een brede glimlach achter het stuur ‘I’m driving home for Christmas’ zal meezingen ...

Meer F1-nieuws:- “Max Verstappen heeft het gevoel dat hij Lewis Hamilton van de troon moet stoten”- Ferrari maakt bijzondere datum bekend voor presentatie nieuwe F1-bolide- “Red Bull moest haar toekomst in de F1 veiligstellen na het vertrek van Honda”- F1-piloot: “Ik offer alles op voor de F1, ik heb geen leven naast de F1!”- VIDEO: De mooiste ‘droomwagens’ waarmee F1-piloten in 2022 naar het circuit reden

 (F1journaal.be)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Lees meer