©  AFP

PSG wil na WK met Lionel Messi praten over nieuw contract: “Iedereen is tevreden”

Paris Saint-Germain wil na het WK in Qatar met Lionel Messi in gesprek over een mogelijke contractverlenging. Messi neemt het vrijdag met Argentinië in de kwartfinales op tegen Oranje. Voorzitter Nasser Al-Khelaïfi gaf aan de sterspeler “absoluut” langer aan zijn club te willen verbinden.

Vincent Van GenechtenBron: De Telegraaf

“Hij heeft dit seizoen geweldig gepresteerd. Hij heeft veel doelpunten gemaakt en assists gegeven, bij ons en de nationale ploeg”, zei voorzitter Nasser Al-Khelaïfi tegenover Sky Sports. “We hebben afgesproken om na het WK met elkaar te gaan samenzitten. Maar beide kampen, de club en hijzelf, zijn erg tevreden.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

De 35-jarige Messi heeft nog een contract tot de zomer in Parijs, met een optie op een extra seizoen. De Franse grootmacht nam de aanvaller, die al een tijdje gelinkt wordt aan MLS-club Inter Miami, in 2021 over van FC Barcelona, waar hij al sinds 2000 speelde.

Tijdens de eerste maanden van dit seizoen was Messi bij PSG, in alle competities, goed voor twaalf doelpunten en veertien assists. Op het WK staat Messi op drie doelpunten.

    Aangeboden door onze partners

    Hoofdpunten

    Aangeboden door onze partners

    Lees meer