Aangeboden door HBVL Shop

Zo bespaar je tijd en geld met de zoektocht naar het perfecte cadeau

Met de feestdagen in aantocht, gaan we weer met z’n allen op cadeautjesjacht. Voor sommige familieleden is het niet eenvoudig om een leuk geschenk te bedenken. En de ene houdt wel van de gezelligheid in winkelstraten rond kerst, maar voor de ander is het altijd weer een opgave om zich in de drukte te begeven. Maak het jezelf daarom gemakkelijk en neem een kijkje op HBVL Shop om stressvrij inspiratie op te doen voor mooie cadeaus aan de voordeligste prijs.

De Muziekliefhebber

Die ene neef die altijd z’n draadloze oortjes in heeft, of je broer die plots weer helemaal gek is van oude platen: in elke familie zit er wel een muziekliefhebber. Van DAB+ radio’s, vintage platenspelers, hoofdtelefoons of een speaker die tegelijk ook een lamp, wijn- en bierkoeler is, met onze cadeaus voor muziekliefhebbers maak je dit type zeker blij.

ONTDEK NU.  Alle cadeaus voor de muziekliefhebber.

De Boekenwurm

Ken je iemand die altijd wel een boek op het nachttafeltje heeft liggen, in elke stad even de plaatselijke boekhandel wilt binnenspringen en voor wie in een boek duiken de perfecte ontspanning is? Van beklijvende thriller tot prachtig luisterboek, van jeugdsentiment met Roald Dahl tot kookboek of koffietafelboek, met een goed boek zit je bij dit type nooit mis.

ONTDEK NU.Alle cadeaus voor de boekenwurm.

De Hobbykok

Kookt je vader de sterren van de hemel of is je dochter fan van Bake Off Vlaanderen? De hobbykok in de familie maak je gegarandeerd blij met kookmateriaal van goede kwaliteit, onmisbare keukengadgets of stijlvol servies om hun heerlijke creaties op te serveren.

ONTDEK NU.  Alle cadeaus voor de hobbykok.

De Avonturier 

De Avonturier is graag buiten. Ze houden van lange wandelingen in de natuur, offroad fietstochten of een nacht kamperen in een boshut om vogels te spotten. Geef hun avonturen wat extra beleving met een verrekijker of wildcamera, of zorg dat ze lekker warm blijven met water- en winddichte handschoenen.

ONTDEK NU.  Alle cadeaus voor de avonturier.

De Wijnliefhebber

Een wijnliefhebber verwen je natuurlijk met wijn, maar niet zomaar een fles uit de supermarkt. Een team van wijnprofessionals selecteerde voor ons de beste wijnen, rechtstreeks van de wijnboer. Met een exclusief aanbod aan scherpe prijzen, zit er zeker iets tussen om de wijnliefhebber te verrassen. En wil je nog wat extra geven, dan is een setje mooie wijnaccessoires altijd een goed idee.

ONTDEK NU.  Alle cadeaus voor de wijnliefhebber.

De Interieurliefhebber

Elke keer als je bij hen thuis op bezoek komt, heeft de interieurliefhebber wel weer iets aan de inrichting veranderd. Altijd op zoek naar dat ene bijzondere stuk, en ze weten elke ruimte om te toveren tot een fijne plek. Van hippe druppelspiegel tot zacht flanellen dekbedovertrek, de interieurliefhebber zal een nieuwe aanvulling in zijn of haar interieur zeker weten te waarderen.

ONTDEK NU.  Alle cadeaus voor de interieurliefhebber.

De Sporter

De sporter wacht niet tot januari om goede voornemens te maken, ze zijn het hele jaar actief. Een nieuwe sportoutfit, een smartwatch om prestaties bij te houden, een all-in-one step om alle spieren te trainen of misschien wel een toestel om een nieuwe sport te proberen: wij hebben de sportiefste deals voor de fitnessfreak van de familie.

ONTDEK NU.  Alle cadeaus voor de sportliefhebber.

De Modeliefhebber

Kan je man wel wat nieuwe sokken gebruiken of valt zijn portemonnee bijna uit elkaar? Met degelijke basics of een hippe leren tas scoor je altijd. En de koukleumen in de familie? Die geef je een fleece poncho in hun favoriete kleur!

ONTDEK NU.  Alle cadeaus voor de modeliefhebber. 

Ontdek meer cadeaus aan de voordeligste prijs op HBVL Shop

Gerelateerd

Nieuwe Video's

Nog meer nieuws