© ISOPIX

Ultieme kerstfilm ‘The Holiday’ krijgt dan toch geen vervolg ondanks geruchten

Het nieuws dat de romantische comedy ‘The holiday’ een vervolg krijgt, is toch niet waar. Regisseur en schrijver Nancy Meyers en Kate Winslet, een van de hoofdrolspelers van de originele film, ontkennen het bericht.

wverBron: De Telegraaf

“Zoveel berichten hierover gekregen. Sorry, maar het is niet waar”, reageert Meyers, die de kerstfilm uit 2006 schreef en regisseerde, op Instagram. Winslet zegt tegen het Amerikaanse tijdschrift People dat niemand uit het team van ‘The holiday’ haar heeft benaderd. “Ik zweer met mijn hand op mijn hart dat er nooit over is gesproken.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

In 2006 zagen kijkers hoe Cameron Diaz en Kate Winslet aan huisruil deden, en respectievelijk in het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten de liefde vonden bij Jude Law en Jack Black. De film werd een culthit bij fans van kerstfilms.

De Britse tabloid The Sun meldde dinsdag dat ‘The holiday’ een vervolg zou krijgen en dat naast Winslet ook Cameron Diaz, Jude Law en Jack Black weer van de partij zouden zijn. De opnames moesten volgens het blad volgend jaar beginnen.

Kate Winslet (links) en regisseur Nancy Meyers op de set van ‘The Holiday’. ©  ISOPIX

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer