© Marie-Jo Hamaekers

Duikschool Oceanica Maasmechelen viert 35ste verjaardag in Todi Beringen

Maasmechelen -

Dit jaar viert duikschool Oceanica uit Maasmechelen haar 35-jarig bestaan. De duikschool, die zelf opteert om 'klein' te blijven, telt al vele jaren een mooie constante met een 50-tal leden. Naar aanleiding van hun verjaardag maakten de leden een duikuitstap naar Todi Beringen.

Marie-Jo Hamaekers

In november 1987 werd de vzw duikschool Oceanica opgericht door een aantal duikers voor wie het plezier in het onderwaterleven voorop stond. “35 jaar later zijn wij een actieve vereniging waar veel (duik)evenementen georganiseerd worden en waarbij het plezier en groepsgevoel nog steeds voorop gaan”, klinkt het bij de groep. “Het bewijs hiervan werd ook dit jaar weer geleverd tijdens een topeditie van het jaarlijks terugkerende Zeeland-weekend. Ook zijn er de leuke duikuitstappen en de gezellige nevenactiviteiten zoals de fiets- of wandeldag waar we ervaren wat voor een sterk team onze vzw is.”

“We gaan de volgende jaren tegemoet als duikschool die naast de hoge kwaliteit van de opleiding die ze biedt, ook doorheeft hoe ze het voor de leden gezellig kan maken”, aldus de duikschool. “Zo beschikken we over een zeer sterk gemotiveerd bestuur en opleidingsteam en trainen we wekelijks in het gemeentelijk zwembad Prinsenpark in Maasmechelen om de fysiek en de techniek op peil te houden. Daarna wordt er steevast gezellig na gepraat in de taverne ’t Salamanderke bij Guido met een lekker hapje en drankje.”

“Je ons regelmatig terugvinden aan de waterkant om te duiken in de vrije natuur. Als je interesse hebt, kom zeker eens een kijkje nemen op onze wekelijkse training op zaterdag van 18 tot 19.30 uur of bezoek onze website www.oceanica.be voor meer info.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Lees meer