© BFM

Drie gewonden bij zware klap aan parking winkelcentrum: slachtoffer lange tijd gekneld in voertuig

Bij een zwaar ongeval op de Merksplassesteenweg in Rijkevorsel zijn maandagavond drie personen gewond geraakt, van wie een er ernstig aan toe was. Dat gebeurde iets na half elf toen een auto vermoedelijk de parking van een winkelcentrum verliet en daarbij in de flank geraakt werd door een andere auto.

red

Een auto die vermoedelijk de parking van het winkelcentrum langs de Merksplassesteenweg verliet, werd in de zijkant geraakt door een wagen die richting Merksplas reed.

De klap was bijzonder hevig. De bestuurder van de wagen die naar Merksplas reed, liep verwondingen op en werd naar het ziekenhuis van Malle gebracht. De chauffeur van de auto die de parking verliet, kreeg de volle impact van het ongeval. Het slachtoffer zat gekneld achter het stuur en moest met zware verwondingen uit het wrak bevrijd worden. Dat nam ruim 45 minuten in beslag.

De passagier liep minder ernstige verwondingen op. De politie deed de gebruikelijke vaststellingen. Het verkeer kon beurtelings langs het ongeval. Na de takeling reinigde de brandweer de rijbaan nog.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer