Joke uit Zonhoven en Lynn uit Pulle. ©  Play4

Na mislukte Tinderdate doen Lynn en Joke als vriendinnen mee aan ‘Fear Factor’

Zonhoven -

Aantrekkingskracht ontbrak, maar Joke (31) uit Zonhoven en Lynn (40) uit Pulle hielden wel een mooie vriendschap over nadat ze allebei naar rechts swipeten op Tinder. “We hebben één date gehad en die viel dik tegen”, zeggen de vriendinnen die meedoen aan Fear Factor.

Nele Coune

Hoe sterk zijn vriendschappen echt? Dat test Alex Agnew dinsdag uit wanneer vier duo’s van kameraden meedoen aan zijn Fear Factor. Joke en Lynn vonden elkaar via Tinder. “We hebben één date gehad en dat viel dik tegen. Maar qua vriendschap is het wel goed uitgedraaid.”

LEES OOK. Lymfeklierkanker overwonnen, nu doet Ercan (38) mee aan ‘Fear Factor’: “Ik heb heel veel geluk gehad”

Lynn is op zoek naar een nieuwe uitdaging nadat ze vijftien jaar in de gehandicaptenzorg heeft gewerkt. Ook Joke gooide onlangs haar leven om nadat ze stopte als kok om als schilder aan de slag te gaan. De Zonhovense heeft het niet op spinnen en insecten en zal dus geen fan zijn van de eerste opdracht. Daarin moeten de vier teams sleutels en codes bemachtigen die in enkele terraria worden bewaakt door maden, kakkerlakken, schorpioenen en tarantula’s. “Als ik thuis een spin zie, neem ik een glas om erover te zetten en wacht ik tot iemand anders die kan buitenzetten”, vertelt Joke. Helaas is er dinsdag niemand met een glas om haar te helpen. Als de twee vriendinnen snel genoeg voorbij de beestjes geraken, wachten nog proeven met elektrische schokken en een kooi in het water. (nco)

LEES OOK. Alex Agnew presenteert ‘Fear Factor’: “In mijn job kan je van de vreselijkste dingen iets cool maken”

‘Alex Agnew’s Fear Factor’, vanaf 21 uur op Play4 en GoPlay

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer