©  AFP

Justin Bieber showt gezicht vol sterretjes, die zijn puistjes moeten bedekken

Het doel van een gezichtsbehandeling is normaal je huid beter maken. Maar af en toe treden er bijwerkingen op. Dat is exact wat Justin Bieber is overkomen. De Canadese zanger deelt op zijn Instagram een foto van zichzelf waarop zijn gezicht bedekt is met sterretjes. Geen beautystatement, wel pleistertjes die moeten helpen tegen de puistjes. “Het lijkt wel alsof ik last heb van een allergische reactie”, schrijft de 28-jarige op Instagram.

Lien LammensBron: Instageam

Een gelaatsverzorging mag dan wel voor de nodige ontspanning zorgen, af en toe reageert je huid er slecht op. En dat heeft Justin Bieber aan den lijve ondervonden. Na zijn facial kreeg de Canadese zanger last van puistjes.

©  Justin Bieber Instagram

“Mijn gezicht is zichzelf aan het zuiveren”, schrijft hij bij een foto van zichzelf op Instagram. Om de vele kleine puistjes te bedekken, gebruikte hij patches.

LEES OOK:

Terwijl de meeste vrouwen en mannen zouden kiezen voor een onopvallende pleister, kiest Bieber voor stervormige patches van Starface in alle kleuren van de regenboog. De hydrocolloïde-pleisters die op de website van het merk worden verkocht, helpen puistjes te genezen en te beschermen.

Of zijn vrouw, Hailey Baldwin, ook fan is van de stervormige pleisters is niet geweten.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer