Patrick Xavier Clark (links) wordt verdacht van de moord op rapper Takeoff. ©  AP

Politie arresteert verdachte (33) na moord op rapper Takeoff, bekend van Migos

Een 33-jarige man die verdacht wordt van de moord op de Amerikaanse rapper Takeoff is opgepakt. De politiechef van Houston heeft vrijdag volgens Amerikaanse media tijdens een persconferentie gezegd dat de man donderdagavond is gearresteerd en is aangeklaagd.

wverBron: BELGA

De 28-jarige Takeoff werd op 1 november doodgeschoten op een feest bij een bowlingbaan. Er ontstond ruzie tussen enkele bezoekers. De rapper, die niet betrokken zou zijn geweest bij die ruzie, werd geraakt toen iemand het vuur opende. Twee anderen raakten lichtgewond.

©  AP

Takeoff, die eigenlijk Kirshnik Khari Ball heette, werd bekend met de groep Migos. Die vormde hij tot dit jaar met zijn oom Quavo en neef Offset. Ze scoorden hits met nummers als Versace, Bad and Boujee met Lil Uzi Vert, MotorSport met Nicki Minaj en Cardi B en Walk It Talk It met Drake. Migos ging uit elkaar vanwege een meningsverschil met Offset.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer