©  Dick Demey

Veertien KRC Genk-spelers tekenen present op eerste training na korte vakantie

Na tien dagen vakantie blies Wouter Vrancken donderdagvoormiddag om 10.30 uur weer verzamelen op de oefenvelden van KRC Genk.

Thomas Standaert

Veertien spelers tekenden present, onder hen ook Mujaid Sadick, hersteld van zijn aanslepende dijblessure. Mike Trésor was niet van de partij, hij heeft wat last van de heup en werkte een individuele looptraining af. Ook Matias Galarza, Daniel Muñoz, Carlos Cuesta en Patrik Hrosovsky ontbraken. Zij leggen donderdag hun fysieke testen af en verschijnen vanaf vrijdag op het oefenveld.

WK-gangers

Ook WK-gangers Bilal El Khannouss, Angelo Preciado en Gerardo Arteaga stonden uiteraard niet op het trainingsveld. Voor Preciado en Arteaga zit het avontuur in Qatar er intussen op, zij worden maandag terug in Genk verwacht en zouden dinsdag op het veld moeten staan. Dinsdag staat overigens ook (achter gesloten deuren) een oefenwedstrijd tegen het Nederlandse Heerenveen op het programma.

Mika Godts, Jay-Dee Geusens en Matisse Didden tot slot spelen vrijdag met Jong Genk mee tegen de RSCA Futures en werkten de laatste training af met de ploeg van Hans Somers.

De veertien die donderdagochtend het trainingsveld opstapten: Vandevoordt, Leysen, Chambaere, Penders, McKenzie, Sadick, Carstensen, Ouattara, Heynen, Castro, Paintsil, Onuachu, Samatta en Németh.

Opvallende gasten

Verder verwelkomde Wouter Vrancken nog twee opvallende gasten op het trainingsveld. Een coach van de Saoedische voetbalbond loopt enkele dagen mee bij Genk en ook de Helchterse ex-profwielrenner Maarten Wynants woonde de training bij. Wynants, ploegleider bij Jumbo-Visma, zat nadien samen met de Genkse staf voor een meeting die handelde rond groepsdynamiek en teambuilding.

©  Dick Demey

©  Dick Demey

©  Dick Demey

©  Dick Demey

©  Dick Demey

©  Dick Demey

©  Dick Demey

Aangeboden door onze partners