Poolse doelman Szczesny verliest weddenschap met Messi tijdens WK-match: “Hem betalen? Hij heeft genoeg geld”

De Poolse doelman Wojciech Szczesny heeft woensdag een weddenschap met Lionel Messi verloren in het laatste groepsduel van groep C op het WK voetbal in Qatar.

Vincent Van GenechtenBron: BELGA

LEES OOK. Argentinië pakt groepswinst, ondanks misser van Messi en valse start aan het WK

Nadat hij de Argentijnse superster tijdens een duel in het strafschopgebied licht op het hoofd had geraakt en de scheidsrechter op advies van de VAR de fase opnieuw ging bekijken, zei Szczesny tegen Messi: “Ik wed voor 100 euro dat hij de penalty niet geeft.”

Aan de hand van de tv-beelden besloot de scheidsrechter echter toch een penalty te fluiten, die Szczesny mooi pakte. Szczesny wil zijn gokschuld niet vereffenen. “Messi heeft genoeg geld”, zei de doelman van Juventus achteraf lachend. “Ik weet ook niet of ik dit mocht doen op een WK. Ik ga er waarschijnlijk zelfs geschorst voor worden, maar daar trek ik me nu niks van aan.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Polen verloor de wedstrijd nog met 2-0, maar gaat net als Argentinië door naar de 1/8ste finales. Daarin nemen Robert Lewandowski en co. het op tegen titelverdediger Frankrijk.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Lees meer