© TikTok

Een horrortackle en een prachtige plaatsbal: Eksel brengt duel tegen Torpedo schitterend in beeld op TikTok

WK in Qatar of niet, ook in de lagere reeksen wordt er nog steeds gevoetbald. Eksel A pakte tegen Torpedo Hasselt zijn tweede thuisoverwinning van het seizoen en is zo al vijf wedstrijden op rij ongeslagen. Een samenvatting van dat duel werd op een ludieke manier op TikTok gepubliceerd.

Arno Schepers

In een pittige partij die bol stond van spanning krulde Bram Bertrands kort voor rust de 1-0 heerlijk in de bovenhoek waarna Torpedo herleid werd tot tien na een zware tackle van Ooms. Toen Eksel op 2-0 kwam, leek de match gespeeld maar een niet aflatend Torpedo bleef lang strijden voor een punt. Theunis milderde tot 2-1, maa Weckx scoorde twee minuten voor tijd voor Eksel en deed zo de boeken toe voor de Hasselaren.

EKSEL: Hermans (20’ Gevers), Weckx, D. Bertrands, Rutten, Vanherck, Beyen, Jarju (46’ K. Bertrands), M. Bertrands, Franssen, B. Bertrands (90’ Van Dyck), Ulenaers (75’ Pollaris).

TORPEDO: Cops, Ooms, Swers, Vandecaetsbeek, Henrioulle, Vos, Theunis, Leyssens (72’ Geusens), Hermans, Quarem (84’ Beenaerts), Bodson.

DOELPUNTEN: 41’ B. Bertrands 1-0, 71’ D. Bertrands 2-0, 77’ Theunis 2-1, 88’ Weckx 3-1.

GELE KAARTEN: Pollaris, Cops, Bodson.

RODE KAART: 44’ Ooms.

SCHEIDSRECHTER: Wouters.

TOESCHOUWERS: 280. 

Aangeboden door onze partners