Dé klassieke eindejaarscocktail die je nodig hebt voor een groter gezelschap: de Billie-mimosa

Dit is dé eindejaarsklassieker die je nodig hebt. Perfect voor brunch, lunch, feestjes, aperitieven alom. Zo belachelijk eenvoudig om te maken, dat is net de charme van een mimosa. Gebruik wel vers sinaasappelsap en vergeet zeker het scheutje cointreau niet. Fris, feestelijk en heel geschikt om te maken voor een groter gezelschap.

Billie mimosa

Voor 1 persoon

5 minuten

Nodig

  • 60 ml prosecco
  • 60 ml vers sinaasappelsap
  • 5 ml cointreau

Doen

  1. Zorg dat alle ingrediënten ijskoud zijn.
  2. Giet sinaasappelsap in een fluitglas.
  3. Giet er prosecco bij en dan het scheutje cointreau.

Prosecco van Gancia

Deze goudkleurige prosecco uit de Veneto-regio wordt gemaakt van glera-druiven. Het aroma is fruitig, waarbij appel het meest naar voren komt. De smaak is eerder droog wat een mooie balans geeft in de zoet- en frisheid.

www.gancia.it

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer