Michel en Karel Vanderfeesten in de studio van FM Goud. © Michel Vanderfeesten

FM Goud wordt weer maand lang kerstradio

Peer -

Wie houdt van de traditionele kerstmuziek, kan de komende weken afstemmen op radiozender FM Goud. Op 7 december maakt de radiozender ook dit jaar weer de switch naar 'The Christmas Station' en dat tot en met 26 december. "Wij zijn nog steeds uniek in België", vertelt radiobaas Michel Vanderfeesten.

Michel Vanderfeesten

De keuze voor 7 december als startdatum is niet toevallig. “Wij wachten netjes tot Sinterklaas weer richting Spanje vertrokken is”, zegt Michel Vanderfeesten. “Vanaf dan draaien we uitsluitend kerstliedjes. Aangezien we jaarlijks een verdubbeling van onze luistercijfers zien en we ontzettend veel hartverwarmende reacties krijgen, gaan we jaar na jaar door met onze Gouden Kerst.”

“Jaarlijks kiezen we ook een officiële FM Goud kersthit”, aldus Vanderfeesten. “Dit jaar viel de keuze op My Favorite Things in de versie van Axelle Red. Dit liedje komt uit haar nieuwe kerstalbum Axelle Red - The Christmas Album. En traditioneel liggen er weer ontelbaar veel prijzen onder onze kerstboom. We spelen dagelijks een wedstrijd met een superprijs op onze Facebookpagina.”

Kerstshopping

Vóór het 7 december wordt, trekt FM Goud al voor de 17de keer op FM Goud Kerstshopping met haar luisteraars. “Met twee volle bussen trekken we dit jaar richting Duisburg”, aldus Vanderfeesten. “Onderweg spelen we onze quiz waarmee in elke bus een mooi prijzenpakket te winnen is.” FM Goud zal dit jaar voor het eerst ook een chalet bemannen op de Kersthappening in Peer op zaterdag 10 en zondag 11 december. Iedereen is er welkom om er gezellig te komen borrelen.

FM Goud, de Limburgse Kerstradio, hoor je in Noord-Limburg op FM 106.3 (Oudsbergen), 106.6 (Peer), 107.3 (Hechtel-Eksel) en in het Maasland op FM 95.0 (Maaseik). Je kan daarnaast ook in heel Limburg meeluisteren via DAB+ en daarbuiten via de livestream en de FM Goud app.

http://www.goudenkerst.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Lees meer