Het koppel Malinovskyi nam een bijzonder souvenir mee uit Italië.  ©  Instagram

Opvallend: Malinovskyi en vrouwlief op bezoek bij Peter Croonen: “Ons hart blijft voor altijd blauw”

In 2019 trok hij nog de poorten van de huidige Cegeka Arena achter zich dicht, nadat Ruslan Malinovskyi zijn zinnen had gezet op een transfer. Dat lijkt al lang vergeten, want zaterdagmiddag bracht de Atalanta-middenvelder een bezoekje aan Peter Croonen en zijn vrouw.

Jana Brusten

De Oekraïner zocht de Genkse voorzitter thuis op en ging op de foto met Peter Croonen en zijn vrouw. Daarnaast trok de Atalanta-middenvelder ook nog naar het stadion, waar hij gewillig poseerde voor de kampioenenfoto’s van zijn laatste seizoen op Limburgse bodem.

Na afloop postte vrouw Roksana alvast een emotionele boodschap op Instagram. “Ongelofelijke dag met een warm welkom van een prachtige familie, de vriendelijkste mensen in België”, strooit de Oekraïense met complimentjes. “We trokken naar het land waarop ik verliefd ben geworden en het stadion dat ik voor altijd in mijn hart draag. Daar is Ruslan uitgegroeid tot de speler die hij vandaag is.”

“Natuurlijk brachten we ook een klein stukje Italië naar Genk”, legt de spelersvrouw uit. “Ruslans Atalanta-shirtje blijft voor altijd hier, zo leuk dat het ook uit dezelfde kleur bestaat als de Genkse clubkleur. Ons hart blijft voor altijd blauw.”

Bekijk alle foto’s in de Instagram-post hieronder

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners