©  MMD

Gewond na klap tegen amsterdammertje op ovonde Ringlaan Maaseik

MAASEIK -

Een vrouw reed zondag rond 13.30 uur tegen een paaltje en een verkeersbord gereden op de ovonde van de Ringlaan aan de Maasbrug in Maaseik.

Mark Dreesen

Het ongeval deed zich voor in een bocht van de ovonde met het kruispunt van de Sionstraat. De twintigjarige S.D. uit Ophoven raakte een amsterdammertje en een verkeersbord waarbij haar wagen kantelde. De auto kwam op de flank tot stilstand. Het verkeersbord werd door de klap uit de grond gerukt.

De brandweer van Maaseik werd opgeroepen voor hulp en duwde de wagen na het ongeval weer recht. De politie van de zone Maasland deed de vaststellingen en moest het verkeer in goede banen leiden.

De chauffeur werd met verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht. Door het ongeval op de ovonde, waar maar een baanvak is, ontstond er een file tot op de Ringlaan richting Aldeneik. Na het ongeval reinigde de brandweer het rijvak en het fietspad. De rijvakken lagen bezaaid met glasscherven van drie gebroken ruiten uit de wagen. Door de klap werden ook meerdere klinkers rond het amsterdammertje uit de grond gerukt. (mmd)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Lees meer