©  ISOPIX

André Hazes breekt definitief met zijn moeder: “Hij is ontzettend kwaad en teleurgesteld”

De Nederlandse zanger André Hazes heeft besloten alle contact met zijn moeder te verbreken nadat is gebleken dat ze een brief gedeeld heeft die Hazes geschreven had naar zijn ex-vriendin Sarah van Soelen. Die brief werd publiek gemaakt op het Youtubekanaal Juice.

De Telegraaf

Het was Yvonne Coldeweijer die als eerste het nieuws over de brief bekendmaakte. Coldeweijer staat in Nederland bekend als het gezicht achter ‘Juice’, een Youtubekanaal waarop ze roddels, geruchten en schandalen over bekende Nederlanders deelt.

Vorig jaar schreef Hazes een brief om zijn relatie met Sarah van Soelen definitief te verbreken, een brief die ook Coldeweijer – die al geregeld de nationale pers haalde wegens een aantal primeurs – in de bus kreeg.

“André Hazes is vanuit de kliniek in Spanje doorgegaan naar het huis van de ouders van Sarah”, legde ze uit in een video. “Sarah is daar ook zelf naartoe gegaan. André heeft die brief samen met zijn moeder Rachel Hazes opgesteld en is die daar gaan voorlezen. Met de brief maakte hij een einde aan hun relatie en er is blijkbaar iemand die vindt dat die brief moet uitlekken”, vertelt ze.

Nooit verwacht

In die bewuste brief zou André Hazes geen goed woord spreken over zijn knipperlichtrelatie met Monique Westenberg. “De laatste zeven jaar heb ik een relatie gehad met iemand (Westenberg, red.) die mij en de wereld om mij heen bewust klein hield, die mij dusdanig heeft gemanipuleerd dat ik bijna vier jaar niet met mijn moeder en zus sprak, dat ik op een veel te jonge leeftijd vader werd, terwijl ik zelf nog een kind was”, klinkt het in de brief.

Volgens Coldeweijer zou het Andrés moeder Rachel zijn die de brief naar haar stuurde: “Er is iets aan mijn video of de brief die ik heb laten zien waardoor André zeker weet dat Rachel de brief naar mij stuurde. Het feit is dat dit voor hem zo’n ontzettende shock is, iets wat hij nooit zag aankomen en daarom heeft hij definitief het contact met zijn moeder verbroken. (...) Ik heb begrepen dat hij zo ontzettend kwaad en teleurgesteld is in zijn moeder dat hij haar niet meer hoeft te zien. Dit had hij namelijk nooit verwacht.”

Aangeboden door onze partners