© VTM

Zes kandidaten moeten vanavond nog naar huis

Wie krijgt een ticket naar de live shows van ‘The Voice’?

Welke deelnemers palmen de laatste zes vrije plekjes in voor de grote liveshows van The Voice van Vlaanderen? Vanavond zijn we toe aan de laatste battles die het deelnemersveld verder uitdunnen.

Tom Vets

Vanavond komt de topfavoriet in actie. Evert (28, uit Kalmthout) neemt het op tegen Jochen (24, uit Oudenaarde) met Seventeen Going Under van Sam Fender. Coach Mathieu Terryn weet perfect waarom hij de heren tegenover elkaar zet. “Het zijn twee zangers met een groot bereik en veel power. Ze moeten elkaar bang maken”, klinkt het.

Coach Koen Wauters zet Rosann (21, uit Sluis) en Andries (28, uit Baal) samen voor zijn laatste Battle. Hij legt de lat meteen erg hoog met een nummer dat hem na aan het hart ligt: “Thé Lau van The Scene is een goede vriend van mij geweest. Ik mis hem heel erg. Bij zijn afscheidsconcert heeft hij Rigoureus gebracht als allerlaatste nummer. Ik wil absoluut dat het een topduet wordt als eerbetoon aan hem. Ze gaan dus hard mogen werken en ik ga heel streng zijn.”

Jan Paternoster heeft het zichzelf moeilijker maakt, door Noor (21, uit Affligem) en Marilou (16, uit Schorisse) samen te zetten. “Tijdens de workshops werd meteen duidelijk dat ik mezelf in de voet heb geschoten”, vertelt Jan. Twee goede talenten, waarvan iemand onherroepelijk naar huis moet. Wie gaat door en wie valt af?

The Voice van Vlaanderen, VTM, 20.40u

Aangeboden door onze partners