© Eric Bervoets

© Eric Bervoets

thumbnail:
thumbnail:

Edelsmid en juweelontwerpster Roos de Krom bekroond met HIB-label

Houthalen-Helchteren -

In 2008 studeerde Roos de Krom af als Master in de beeldende kunst met specialisatie in juweelontwerp en edelsmeedkunst. Sindsdien verdiept ze zich in deze eeuwenoude ambacht en ontwerpt ze met veel passie unieke creaties in goud en zilver. Dat vakmanschap bekroont Unizo Limburg nu met het officiële Handmade in Belgium-label.

Eric Bervoets

“Als juweelontwerpster ben ik gefascineerd door de natuur en haar vormgeving. Die passie voor de natuur zet ik om in goud en zilver”, zegt Roos de Krom. “Tegelijk heeft elk juweel dat ik ontwerp een eigen verhaal. Zo probeer ik mensen te betoveren met altijd weer unieke creaties, volledig ontworpen in samenspraak met de klant.”

Het bijzondere ambachtelijke maatwerk van Roos de Krom draagt vanaf nu ook het officiële Handmade in Belgium-label. “Met dat label zet Unizo ondernemers in de schijnwerpers die op kleine schaal eerlijke, authentieke producten maken”, legt Bart Lodewyckx, gedelegeerd bestuurder van Unizo Limburg, uit. “Elk juweel dat Roos hier in haar atelier maakt, getuigt voor de volle 100 procent van authentiek vakmanschap. Zij heeft ons label dan ook dubbel en dik verdiend.”

www.handmadeinbelgium.com

https://roosdekrom.be/

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Lees meer