Hanne van K3 stelt baby Julien voor op Instagram: “Ineens was je daar, ons ventje”

Hanne Verbruggen van K3 heeft een eerste foto van haar zoontje Julien gedeeld op Instagram. Het K3’tje beviel afgelopen maandag van een gezonde baby. “Het is onwerkelijk, overweldigend en tegelijkertijd zo vertederend, leerrijk en magisch”, schrijft ze.

edb

“Coucou, Julien! Ineens was je daar, ons ventje”, schrijft Hanne bij een foto van Julien. “Na al die maanden kunnen we je eindelijk in onze armen houden.” De Mechelse beschrijft het prille moederschap als “onwerkelijk, overweldigend en tegelijkertijd zo vertederend, leerrijk en magisch.”

Hanne komt even uit haar babybubbel voor een bedankje. “Bedankt allemaal voor de mooie, lieve reacties! Het is waanzinnig dat zo veel mensen zo intens met ons meeleven. You guys rock!” Maar nu kruipt ze meteen weer in die bubbel, voegt ze toe. “Ik neem nog even de tijd om te genieten van deze unieke, eerste momentjes. I’ll be back sooooon.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer