Twee 16-jarigen zwaargewond na ongeval met bromfiets

Berchem -

Bij een ongeval op de Grotesteenweg in Berchem zijn donderdagavond twee 16-jarigen zwaargewond geraakt. Hoe het ongeval is kunnen gebeuren, is nog niet duidelijk.

jtp

Het ongeval tussen een bestelwagen en een bromfiets gebeurde rond 22 uur op de Grotesteenweg. “De 16-jarige bestuurder van de bromfiets en zijn 16-jarige passagier werden met zware verwondingen overgebracht naar ZNA Middelheim”, zegt woordvoerder Kim Bastiaens van de Antwerpse politie.

De bestuurder van de bestelwagen, een 53-jarige man uit Heist-op-den-Berg, legde een negatieve ademtest af. “Het onderzoek naar het verkeersongeval wordt verdergezet”, aldus Bastiaens.

Eerder op de dag raakte ook aan het Havenhuis een bromfietser zwaargewond na een ongeval. In de Mexicostraat, ter hoogte van de parking van het Havenhuis, kon een 53-jarige chauffeur een aanrijding met een 30-jarige bromfietser niet meer vermijden. De bestuurder van de bromfiets werd zwaargewond naar het Stuivenbergziekenhuis gebracht. Beide bestuurders legden een negatieve ademtest af.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer