Nu mag iedereen het weten: dit is de nieuwe vlam van Lotte Vanwezemael

Lotte Vanwezemael (30) is opnieuw verliefd. De bekende Bocholtse seksuologe deelde de voorbije weken sneakpeeks vande prille romance met de 26-jarige Max Henrard uit Hoeselt op Instagram. Nu bevestigen de twee hun relatie ook op Facebook.

LVDK

Het nieuws dat Lotte Vanwezemael, ook bekend als Seksuolotte, opnieuw vlinders in haar buik heeft, wordt door een betrouwbare bron bevestigd aan onze redactie. In haar Instagramstories deelde ze een foto van Max en tagde ze hem in een foto van een romantisch dinertje.

LEES OOK. Lotte Vanwezemael vindt een spiraal laten steken de “ergste pijn ter wereld”, maar is dat wel zo?

De Hoeseltse Max Henrard is snowboarder en medezaakvoerder van het familiebedrijf A+ Automation in Genk. In 2021 berichtte Het Belang van Limburg dat hij het bedrijf samen met zijn zus Axelle Henrard zou overnemen van hun vader. Het bekend restaurant Klost’r in Riemst is ook in handen van de familie.

Lotte Vanwezemael wilde eerder deze maand nog niet spreken van een officiële relatie. Toen kon haar manager Kevin Destadsbader enkel bevestigen “dat ze aan het daten zijn”. Via Facebook laat het kersvers koppel nu toch weten dat het daten geëvolueerd is tot een relatie.

LEES OOK. Lotte Vanwezemael wint meteen haar eerste aflevering in ‘De Slimste Mens’: “Gewonnen van twee pitbulls”

Vorige relaties

Ongeveer een jaar geleden bevestigde Lotte Vanwezemael officieel dat ze een punt had gezet achter haar ruim zeven jaar durende relatie met Kris Palmans: ze woonden ook samen in Kaulille. Niet veel later hadden de roddelbladen een stevige kluif aan een vermeende relatie tussen Lotte en PSV-voetballer Yorbe Vertessen. Hij werd gespot tijdens opnames van Dancing with the Stars en Lotte op wedstrijden van PSV. “Maar we zijn gewoon vrienden”, verduidelijkte de aanvaller van PSV in onze krant. “Haar stiefbroer is een grote PSV-fan. Samen zijn ze eens naar een wedstrijd komen kijken en toen heeft Lotte mij een berichtje gestuurd, zijn we beginnen praten en is daar een vriendschap uit gebloeid. Meer dan dat is het niet.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer