© Raf Tournel

Kon. Harmonie Ons Verlangen Beverst viert Sint-Ceciliafeest

Bilzen -

Op zaterdag 12 november vierde de Kon. Harmonie Ons Verlangen Beverst haar Sint-Ceciliafeest. Daarbij werden ook heel wat muzikanten gehuldigd. In totaal werd zo'n 532 jaar lidmaatschap van Ons Verlangen in de bloemetjes gezet.

Raf Tournel

Allereerst werd Jeroen Bellings gevierd voor zijn 20 jaar als drumbandinstructeur en dirigent voor de straatoptredens van Ons Verlangen. Als geschenk ontving hij een speciaal voor hem gecomponeerd drumbandwerk ‘Dedicato’, dat in première zal opgevoerd worden tijdens het volgende Galaconcert van 18 en 19 maart 2023.

Een vijftal muzikanten vierden hun 10-jarig jubileum, vijf muzikanten hun 25-jarig jubileum en een muzikante haar 35-jarig jubileum. Tevens was er een speciale vermelding voor het 75-jarig jubileum van Jo Thijssen, ere-muzikanten Eliane Paque (20 jaar muzikant), Paul Moesen (65 jaar muzikant) en Jan Thijssen (74 jaar muzikant).

Tenslotte draagt Edgard Thijssen na 28 jaar voorzitterschap van het Beschermcomité van Ons Verlangen zijn functie over aan Wim ’t Kindt en werd Ghislain Penders gehuldigd voor zijn 40 jaar als penningmeester. Samen werden zomaar eventjes 532 jaar lidmaatschap van Ons Verlangen en het Beschermcomité in de bloemetjes gezet.

http://www.harmonie-onsverlangen.be/

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Lees meer