© Yves Chanson

© Yves Chanson

© Yves Chanson

thumbnail:
thumbnail:
thumbnail:

Kiwanis Tongeren Ambiorix steunt drie goede doelen met telkens 1.000 euro

Riemst -

Kiwanis Tongeren Ambiorix deelde zopas 3.000 euro aan cheques uit aan drie goede doelen. KVG Bilzen/Hoeselt, Scholengemeenschap Riemst en Sint Gilis Kelderke Tongeren mochten elk een cheque van 1.000 euro in ontvangst nemen. Deze steun wordt mede mogelijk gemaakt door de opbrengsten van de kledinginzameling.

Yves Chanson

KVG Hoeselt-Bilzen wordt gedragen door vrijwilligers en beroepskrachten met of zonder handicap. Jaarlijks steken een aantal vrijwilligers van KVG ook een handje toe tijdens de kledinginzameling van Kiwanis Tongeren Ambiorix. Net zoals vorig jaar kon het project Witte Duiven een cheque in ontvangst nemen. Dit overkoepelend project van de scholengemeenschap Riemst wil steun bieden aan kinderen die in een financieel minder gunstige situatie moeten opgroeien. Ten slotte kreeg Sint-Gilliskelderke Tongeren vzw ook een cheque van 1.000 euro. Deze vzw verdeelt wekelijks voedseloverschotten die worden aangeboden vanuit de retail aan behoeftigen van Tongeren.

Kiwanis Tongeren Ambiorix hoopt om het komende jaar nog meer goede doelen te steunen. Om voldoende geld in te zamelen, organiseert de club haar halfjaarlijkse kledinginzameling op 26 november in Bilzen en Hoeselt en 27 november in Tongeren en Riemst. Inwoners uit deze gemeentes kunnen op deze dagen hun zakken met kleding voor 9 uur buitenzetten.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Lees meer