©  BELGA

Dominik Thalhammer beseft dat er werk op de plank ligt bij KV Oostende: “We gaan op zoek naar versterking”

Tja, je kan natuurlijk niet elke week op zoek naar een nieuwe coach. Dominik Thalhammer wou het niet met zoveel woorden zeggen, maar gaf toe dat er versterking nodig is. “Vooral achterin zoeken we nieuwe jongens.”

Junior Verbeeke

6-0, en dat na twee zeges. Het kwam wel even binnen bij Dominik Thalhammer, die nog maar net coach is van KV Oostende. “Er was vandaag te weinig kwaliteit om het spel te brengen dat we willen”, zegt hij. “We waren er niet klaar voor. Er is nog tijd nodig om het systeem verder te trainen.” Hij verwijst naar de hoge pressing op het veld die door Westerlo gewoon koeltjes werd afgemaakt door de zeeën van ruimte achterin. “Ook fysiek hebben we nog werk, daar gaan we tijdens het WK mee verder. Maar ik heb er vertrouwen in dat dit de juiste manier is.”

Maar wat er vooral héél belangrijk wordt: versterking deze winter. Want er is zonder discussie een kwaliteitsinjectie nodig om dit KVO in de Jupiler Pro League te houden. “Daar praten we over, we zijn er mee bezig”, knikte Thalhammer. “Waar? Vooral achterin zoeken we nog enkele nieuwe jongens, maar dat is voor de komende weken.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Lees meer