Themabeeld ©  BELGAIMAGE

Als de nood hoog is, is de redding nabij: vliegtuig maakt ongeplande tussenstop zodat passagiers naar toilet kunnen

Een vliegtuig op weg naar Manchester heeft donderdag een onverwachte tussenstop moeten maken in Bilbao. De toiletten aan boord waren namelijk onbruikbaar, waardoor de nood voor sommige passagiers te hoog werd. Dus maakten de piloten dan maar een onvoorziene sanitaire stop.

jvhBron: VRT NWS

De Airbus A321 van de Britse luchtvaartmaatschappij Jet2 was vertrokken in Gran Canaria met 200 passagiers aan boord. Die konden echter geen gebruikmaken van de toiletten, omdat de reservoirs niet geleegd konden worden. Ongeveer halverwege de vlucht bleken de sanitaire problemen echter te nijpend om verder te vliegen tot in Manchester. Daarop beslisten de piloten om een tussenstop te maken in Bilbao, voor ze over de Golf van Biskaje richting Verenigd Koninkrijk zouden vliegen.

De passagiers konden in Bilbao hun dringende boodschap doen, en technici konden het technische probleem oplossen. Na een uurtje kon het vliegtuig dan weer probleemloos koers zetten naar Manchester.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer