©  Pro Shots/Sipa USA

Feyenoord-fans sarren Sarri, Lazio-coach niet te spreken: “Ze vulden hun bekers met urine en gooiden die op ons”

Lazio-trainer Maurizio Sarri ergerde zich aan het gedrag van Feyenoord-supporters. “Ze vulden hun bekers met urine en gooiden dat vanaf de tribune op ons’’, aldus de Italiaan na afloop op de persconferentie. “Het spreekt voor zich, dat is nogal irritant”, zei hij na afloop van de nederlaag van 1-0 van zijn elftal in De Kuip. Lazio moet door het verlies na de winterstop verder in de Conference League.

Bron: De Telegraaf

De coach was ook niet te spreken over de scheidsrechter, die in zijn ogen vaak in het voordeel van Feyenoord floot. “En aan het doelpunt van Giménez gingen twee overtredingen vooraf, eentje op Cancellieri en daarna werd er ook nog geduwd.”

Feyenoord-trainer Arne Slot was blij met de steun van de fanatieke aanhang van Feyenoord, maar ook hij zag de bekers met bier richting de Lazio-bank gaan. “Die excessen zien we natuurlijk liever niet. We hebben onze fans hartstikke hard nodig, zeker straks tegen een goede tegenstander in de achtste finales. We moeten afwachten hoe de UEFA dit inschat. Maar ik heb daar wel een voorgevoel over. Dat is ontzettend jammer.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Lees meer