©  BELGA

Geen WK voor Nacer Chadli? Rode Duivel moet al snel geblesseerd het veld verlaten tegen Sint-Truiden

Moet Nacer Chadli een kruis maken over het WK in Qatar. Het zou zomaar kunnen. De Rode Duivel greep in de wedstrijd tegen Sint-Truiden al na tien minuten naar de binnenkant van zijn bil en moest geblesseerd het veld verlaten. Het is nog afwachten wat de ernst van de blessure is, maar met het WK in het vooruitzicht is de timing van deze blessure in ieder geval niet optimaal te noemen.

jeja, bdh

De reden waarom Nacer Chadli voor Westerlo koos deze zomer was duidelijk: genoeg minuten maken en zo een selectie voor het WK in Qatar afdwingen. De 33-jarige Chadli, die al meermaals door bondscoach Martinez geprezen werd, begon ook steeds dichter naar zijn beste vorm te groeien. Een WK-selectie behoorde dan ook zeker tot de mogelijkheden.

Tot het in de wedstrijd tegen Sint-Truiden na tien minuten fout ging. Tijdens de opwarming voelde Chadli al iets. Hij besloot toch te starten. Bij een duel voelde hij een pijnscheut en werd hij - om geen risico’s te lopen - vervangen. Verder onderzoek moet de ernst van de blessure uitwijzen.

©  BELGA

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Lees meer