©  AP

Ryanair drijft de spot met Lewandowski en Barcelona na uitschakeling in Champions League: “Vroege check-in, Lewy?”

Robert Lewandowski en FC Barcelona werden woensdagavond al in de groepsfase uitgeschakeld in de Champions League. Rechtstreekse concurrent Inter won eerder op de avond al van Plzen waardoor de match van de Catalanen tegen groepsleider Bayern er eigenlijk niet meer toe deed. De bijkomende nederlaag tegen de Rekordmeister maakte de uitschakeling alleen maar pijnlijker. Vliegtuigmaatschappij Ryanair kon er wel mee lachen en richtte zich tot de ex-spits van Bayern.

Jens Heylen

Op Twitter deelde de Ierse vliegmaatschappij een virtueel ticket voor Robert Lewandowski. De vlucht? Van Barcelona naar München donderdagochtend. “Vroege check-in, Lewy?”, klinkt het in de tweet.

Het stoelnummer 9F verwijst dan weer naar Lewandowski’s rugnummer. Het vluchtnummer “CL 2022” drijft dan weer de spot met de uitschakeling.

Ook na de verloren Clasico bij Real Madrid op 16 oktober had Ryanair een niet mis te verstane boodschap voor Lewandowski: “Je bent nog op tijd, we vliegen naar München...”, stond er toen te lezen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Lees meer