Het ziet ernaar uit dat Beyoncé volgend jaar op tournee gaat. ©  © Marco Piraccini

Beyoncé kondigt (via een omweg) nieuwe tournee aan

Afgelopen zomer loste Beyoncé (41) haar nieuwe plaat ‘Renaissance’. Goed nieuws voor de fans: de bijhorende tournee loert al om de hoek. Dat bleek afgelopen weekend uit een veiling in Los Angeles, waar men kon bieden op twee tickets voor een - voorlopig nog niet officieel aangekondigd - concert.

Wout Desmytere

Het is niet duidelijk voor hoeveel geld de tickets precies werd verkocht, maar het bedrag moet ergens tussen de 45.000 en 50.000 dollar liggen. Met de tickets mogen twee fans in de zomer van 2023 een concert bijwonen in een stad naar keuze, zolang die maar op het lijstje met bestemmingen van United Airlines staat. Ze krijgen twee vliegtickets cadeau, een verblijf van drie dagen in een hotel en uiteraard mogen een concert van Beyoncé bijwonen. Ze krijgen zelf een rondleiding backstage, met de moeder van de superster als gids.

Hoewel Beyoncé zelf nog niets heeft aangekondigd over een tournee, ziet het er dus wel naar uit dat ze volgend jaar de boer op trekt. De zangeres was zelf ook aanwezig tijdens de veiling, samen met haar partner Jay-Z en hun dochter Ivy.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer