©  Hasselt Stix

© Hasselt Stix

© Hasselt Stix

thumbnail:
thumbnail:
thumbnail:

U19 Boys 1 van veldhockeyclub Hasselt Stix op weg naar kampioenstitel

Hasselt -

De U19 Boys 1 van Hasselt Stix doen het deze herfst bijzonder goed in de hoogste hockeycompetitie van de Vlaamse Hockey Liga. De jongens kunnen zaterdag al kampioen worden en promoveren dan na de winterstop met zaalhockeyseizoen naar de nationale hockeyreeksen van de Koninklijke Belgische Hockey Bond.

Hasselt Stix

Dat de jongens van veldhockeyclub Hasselt Stix graag en veel spelen, is bekend. Killian, Siet, Oliver, Thijs, Simon, Atte, Emile, Felix, Arthur Mathieu, Jonas en Miel vormen de harde kern van het team en stellen elke week een aantal talentvolle spelers van U 16 jongens 1 op die met plezier twee wedstrijden spelen op één dag. Zelf mogen ze op zondag regelmatig hun kans wagen bij Heren 1 of Heren 2 en zo wennen aan het seniorenhockey.

De ploeg van coach Emanuele Iossa en managers Nele Adriaenssens en Tom Swerts heeft nog twee speeldagen te gaan en staat momenteel helemaal bovenaan in het klassement. Ze wonnen al tegen HC Inter Mol, HC Keerbergen, de Blue Lions uit Tervuren, en speelden één keer gelijk tegen de jongens van Victory uit Edegem. Zaterdag 22 oktober komt het team uit Victory, dat tweede staat in het klassement op de voorlaatste speeldag, naar de velden van Stix in Kiewit. De jongens kijken uit naar de topmatch en zijn na gelijkspel of winst al zeker van winst in het kampioenschap.

http://www.hasseltstix.be/?oid=815&pid=59383

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Lees meer