© Instagram

Linda Mertens maakt dan toch muzikale comeback, maar niet in ons land

Een paar weken geleden raakte bekend dat Linda Mertens (44), de voormalige zangeres van Milk Inc., na vijf jaar afwezigheid uit de schijnwerpers terug het podium op zou stappen. Dat zou in november gebeuren, op een festival in Spanje. Het ziet er echter naar uit dat ze afgelopen weekend al een kort optreden gaf tijdens een dance-event in het Engelse Blackpool.

Wout Desmytere

Hoewel er online bitter weinig van het optreden terug te vinden is, stond Mertens zaterdagavond een kwartiertje op het podium van Clubland Weekender. Ze was daar lang niet de enige Belgische artieste. Evi Goffin en Jelle Van Dael - in een ver verleden allebei zangeres bij de danceformatie Lasgo - waren ook van de partij, net als Dee Dee en Jessy.

LEES OOK: Linda Mertens van Milk Inc. staat vijf jaar na overlijden dochtertje weer op affiche van festival … in Spanje

Met die laatste staat Mertens in november ook op de affiche van het Spaanse dagfestival Yesterday 14. Zelf blijft de zangeres stil omtrent haar terugkeer naar het podium. In 2017 stopte ze met zingen na het overlijden van haar tweeënhalf jaar oude dochtertje Lio.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer