© RR

Pas Geopend: Ellen opent Ferm Kinderopvang in Bree

Bree -

Na eerst de nodige ervaring opgedaan te hebben in een groepsopvang, heeft de Breese Ellen Bollen haar eigen kinderopvang geopend in een landelijke omgeving.

De 30-jarige Ellen volgde de opleiding ‘baby’s en peuters’ bij het CVO in Mol. “Gedurende een jaar volgde ik een dagopleiding”, vertelt Ellen. “In het kader van die opleiding heb ik meerdere stages gedaan. Daarna werkte ik ongeveer anderhalf jaar in een groepsopvang, maar ik vond dat de tijd gekomen was om mijn eigen opvang te starten.” Dat gebeurde dan ook in de landelijke omgeving van de Rooyerstraat in Bree. Ellen: “Op die manier kunnen we veel en leuke wandelingen maken met de kindjes: de inrichting van de opvang is ook echt huiselijk. Ik werk trouwens via de dienst Ferm Kinderopvang: ze verzorgen regelmatig opleidingen en staan garant voor een goede begeleiding.” (pabr)

Ferm Kinderopvang Bree, Rooyerstraat 2 in 3960 Bree. Tel. 089/47.34.94. Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 7.30 uur tot 17.30 uur en op woensdag van 7.30 tot 12.30 uur.

Aangeboden door onze partners

Immo

Jobs in de regio